29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăReligieCu sprijinul inginerului Mircea Lețiu, Lumina Sfântă va ajunge și în acest...

Cu sprijinul inginerului Mircea Lețiu, Lumina Sfântă va ajunge și în acest an la credincioșii sătmăreni

Lumina Sfântă va fi adusă și în acest an la Satu Mare. La ora 21:30, o delegație oficială va ajunge cu Lumina de la Sfântul Mormânt pe Aeroportul din Satu Mare, anunță Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului.

Datorită sprijinului domnului Ing. Mircea Leţiu, fost membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului și a Adunării Naționale Bisericești, Sfânta Lumină va ajunge pentru a XIII-a oară şi în Eparhia noastră.


Lumina Sfântă va fi adusă de o Delegaţie Eparhială cu o cursă privată, sâmbătă 23 aprilie 2022, în jurul orei 21:30 pe Aeroportul din Satu Mare.

Protopopii, preoţii si monahii o vor primi la aeroport iar apoi o vor duce în bisericile din oraș și celelalte localități, astfel încât la ora 24:00 să poată fi oferită tuturor credincioșilor care vor participa la Slujba Învierii, ce va fi săvârşită în bisericile şi mănăstirile din Eparhie, la ora 24.

De la Satu Mare, la fel ca în anul precedent, Sfânta Lumină va fi preluată de delegaţii din Slovacia, Ungaria şi Austria.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente