29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăLocaleInternationaleCum se vede la Vișegrad revoluția anti PSD de la București :...

Cum se vede la Vișegrad revoluția anti PSD de la București : „Asistăm la revolta Germaniei împotriva unui guvern care încearcă să schimbe, unilateral, statutul de colonie a României”

Sub titlul „România: Revolta, într-adevăr. Dar cine se revoltă și împotriva cui?”, publicația VisegradPost (un blog care susține politicile Grupului de la Vișegrad, organizație de cooperare formată din Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria și la care România a ratat aderarea în 1990 din cauza mineriadelor și a conflictelor interetnice la de Târgu Mureș), face o analiza amplă a protestelor care au avut loc în România în ultimele zile și care au debutat în Piața Victoriei. Grupul de la Vișegrad a intrat în conflict frontal cu conducerea UE, în special cu Germania, după ce s-a opus măsurilor propuse privind acceptarea imigranților. Legăturile dintre Ungaria și Polonia s-au întărit după ce la Varșovia au venit la putere conservatorii.

Autorul, Modeste Schwartz, analizează scena politică românească, afirmând că politicienii PSD se înscriu în trendul european al corupției, dar la fel este cazul și cu celelalte partide din țara noastră. Articolul a fost scris pe 2 februarie, înainte de decizia Guvernului de a retrage ordonanțele.

Citiți continuarea aici…

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente