Acasă Locale Stiri Satu Mare Cuplurile care au împlinit 50 respectiv 60 de ani de căsătorie premiați...

Cuplurile care au împlinit 50 respectiv 60 de ani de căsătorie premiați de primar

cupluri

Miercuri, 21 ianuarie 2014 primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și viceprimarii, Marcela Papici și Radu Roca, au premiat cuplurile care au împlinit 50 de căsnicie.

În cadrul festivității, au fost premiate 29 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 11 cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie. Primarul și cei doi viceprimari le-au oferit diplome de merit și premii în bani din parte Primăriei, iar la final aceștia au cântat La Mulți Ani.

”Sunteți părinții noștri, sunteți bunicii noștri și un exemplu de urmat în viață, pentru că din păcate tinerii de astăzi se căsătoresc și nu au o înțelegere așa de bună cum ați avut-o dumneavoastră, ca să ajungeți la atâția ani de căsătorie”, a declarat Dorel Coica în cadrul festivității.

Primarul Dorel Coica premiază periodic cuplurile care împlinesc o frumoasa vârstă împreuna, cu o diplomă de merit și o sumă de bani!

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente