Acasă Locale Stiri Satu Mare De astăzi se deschid parcurile

De astăzi se deschid parcurile

Parcurile, terasele și Grădina Romei din municipiul Satu Mare se deschid astăzi. Ieri, 14 mai primarul municipiului Satu Mare a spus că, s-a facut curățenie în parcuri pentru a putea fi deschise. În grădina Romei, aleile au fost spălate, iarba a fost cosită, iar parcul este gata de deschidere.

Edilul a anunțat faptul că terenurile de joacă încă nu vor fi deschise. Se va face curățenie și tot ceea ce trebuie făcut în jurul terenurilor de joacă, însă nu vor fi deschise.

“Parcurile vor fi deschise, se face curăţenie în aceste momente, vom deschide şi Grădina Romei, însă am luat decizia că terenurile de joacă vor rămâne închise. Va fi cosită iarba, vor fi spălate elementele, dar deocamdată nu se recomandă din partea instituţiilor publice responsabile de sănătatea publică deschiderea celor 49 de terenuri de joacă.

Dacă legislaţia va permite vom deschide şi terasele, agenţii economici vor trebui să aibă în vedere protejarea sănătăţii clienţilor, asta necesită în primul rând o distanţare”, a declarat primarul Kereskenyi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente