Acasă Locale Stiri Satu Mare De astăzi se deschid parcurile

De astăzi se deschid parcurile

Parcurile, terasele și Grădina Romei din municipiul Satu Mare se deschid astăzi. Ieri, 14 mai primarul municipiului Satu Mare a spus că, s-a facut curățenie în parcuri pentru a putea fi deschise. În grădina Romei, aleile au fost spălate, iarba a fost cosită, iar parcul este gata de deschidere.

Edilul a anunțat faptul că terenurile de joacă încă nu vor fi deschise. Se va face curățenie și tot ceea ce trebuie făcut în jurul terenurilor de joacă, însă nu vor fi deschise.

“Parcurile vor fi deschise, se face curăţenie în aceste momente, vom deschide şi Grădina Romei, însă am luat decizia că terenurile de joacă vor rămâne închise. Va fi cosită iarba, vor fi spălate elementele, dar deocamdată nu se recomandă din partea instituţiilor publice responsabile de sănătatea publică deschiderea celor 49 de terenuri de joacă.

Dacă legislaţia va permite vom deschide şi terasele, agenţii economici vor trebui să aibă în vedere protejarea sănătăţii clienţilor, asta necesită în primul rând o distanţare”, a declarat primarul Kereskenyi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente