Acasă Locale De Sfinții Împărați Constantin și Elena, PS Iustin va primi titlul de...

De Sfinții Împărați Constantin și Elena, PS Iustin va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare

iustin-viiAcordarea diplomei de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare, Prea Sfințitului Iustin Hodea Sigheteanu, Arhiereu vicar al Maramureșului și Sătmarului, va avea loc marți, 21 mai, după programul stabilit de Protopopiatul ortodox.

De la ora ora 9.30 va avea loc primirea Prea Sfințitului la catedrala care își sărbătorește mâine hramul, Sfinții Împărați Constantin și Elena. De la ora 12.00 vor fi acordate diplome copiilor participanți la concursul pe tema ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena – modele de urmat pentru tineri”, organizat de Protopopiat, Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Satu Mare. La acest concurs au participat 43 de copii de la 15 școli din oraș. Concursul a avut trei secțiuni: icoane pictate pe sticlă, poezii și eseuri. De la ora 12.30 are loc ceremonia de acordare a diplomei de cetățean de onoare, precum și luări de cuvânt la catedrala Sfinții Împărați „Constantin și Elena”.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente