Acasă Locale De Sfinții Împărați Constantin și Elena, PS Iustin va primi titlul de...

De Sfinții Împărați Constantin și Elena, PS Iustin va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare

iustin-viiAcordarea diplomei de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare, Prea Sfințitului Iustin Hodea Sigheteanu, Arhiereu vicar al Maramureșului și Sătmarului, va avea loc marți, 21 mai, după programul stabilit de Protopopiatul ortodox.

De la ora ora 9.30 va avea loc primirea Prea Sfințitului la catedrala care își sărbătorește mâine hramul, Sfinții Împărați Constantin și Elena. De la ora 12.00 vor fi acordate diplome copiilor participanți la concursul pe tema ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena – modele de urmat pentru tineri”, organizat de Protopopiat, Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Satu Mare. La acest concurs au participat 43 de copii de la 15 școli din oraș. Concursul a avut trei secțiuni: icoane pictate pe sticlă, poezii și eseuri. De la ora 12.30 are loc ceremonia de acordare a diplomei de cetățean de onoare, precum și luări de cuvânt la catedrala Sfinții Împărați „Constantin și Elena”.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente