miercuri, mai 29, 2024
AcasăDivertismentDepeche Mode, la Bucureşti. Scena amenajată, unică în lume

Depeche Mode, la Bucureşti. Scena amenajată, unică în lume

DepecheModeTourScena pe care Depeche Mode va concerta peste doar doua zile la Bucuresti va avea un design special, unic in lume. Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine. Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu se vor dezminti nici de aceasta data, scena a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti fiind una cu adevarat speciala, unica in lume!

Designul inovator a fost gandit de Anton Corbijn si are la baza elementele grafice care se regasesc si in noua identitate vizuala a trupei. Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiratie pentru uriasele ecrane de proiectie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de productie a trupei va veni cu propriile instalatii de sunet si lumini, peste 700 de kilowati asigurand reusita unui show electrizant!

Scena a fost transportata din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile si o echipa de peste 140 de tehnicieni. Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime. Podiumul se afla la o inaltime de 2,4 metri, acoperisul fiind montat la 15,5 metri fata de sol.

Cel mai asteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 – 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

·posesorii de bilete in zona Gazon A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

·posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Realitatea.net

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente