sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smDeputatul Adrian Cozma a votat în Parlament pentru combaterea ambroziei

Deputatul Adrian Cozma a votat în Parlament pentru combaterea ambroziei

Deputatul Adrian Cozma anunțat, miercuri, că a votat în Parlament pentru modificarea și completarea Legii nr.62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia: ,,Un pas important pentru a proteja sănătatea oamenilor”, a spus deputatul.

,,Combaterea ambroziei e foarte importantă, mai ales că mulți români suferă grav din cauza alergiilor produse de această plantă! Am votat astăzi în Parlament pentru modificarea și completarea Legii nr.62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, astfel încât autoritățile administrației publice locale să poată efectua lucrări de combatere a buruienii, pe cheltuiala solicitantului și la solicitarea acestuia, în măsura în care primăriile dispun de mijloacele necesare efectuării acestor lucrări.

Totodată, autoritățile locale pot interveni pe terenurile infestate pentru a le curăța dacă proprietarii sau administratorii de terenuri, nu realizează lucrările necesare, ei fiind notificați din timp. Am făcut un pas important pentru a proteja sănătatea oamenilor!”, a declarat Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente