vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentDeputatul Adrian Cozma, la ceas aniversar

Deputatul Adrian Cozma, la ceas aniversar

Ziua de 30 august este o zi specială pentru familia deputatului Adrian Cozma, cât și pentru cei care îl apreciază, este ziua de naștere a politicianului sătmărean.

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Sărbătoritul de astăzi este de profesie avocat, conduce Filiala județeană PNL Satu Mare din postura de președinte și este deputat în Parlamentul României.

Recent, Adrian Cozma a fost ales reprezentant mirean al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului în Adunarea Națională Bisericească.

Poate cea mai importantă „funcție” a sărbătoritului de astăzi este cea de tată și de soț. Deputatul PNL de Satu Mare având o căsnice solidă alături de soția sa Adina, alături de care are doi copii superbi, Andrei și Alma.

Adrian Cozma este și un mare patriot, promotor al valorilor tradiționale dar și un mare iubitor de animale, în special de cai. Zilele trecute deputatul a fost protagonistul unui eveniment de o amploare extraordinară în care a condus zeci de kilometri, călare, un alai de patrioți format din călăreți și căruțași într-un marș de unitate românească fără precedent.

La ceas aniversar, redacția ziarului Jurnalul de Satu Mare îi urează un călduros „La mulți ani!”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente