sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smDeputatul Adrian Cozma scoate în evidență lucrările publice de proastă calitate

Deputatul Adrian Cozma scoate în evidență lucrările publice de proastă calitate

Încă nici n-or apucat grofii să taie panglica de inaugurare, că trotuarele și pista de biciclete ”reabilitate” de-a lungul Drumului Botizului deja intră în reparații, fiind decopertate porțiuni mari din stratul de asfalt proaspăt turnat.

Asta după ce cu ocazia furtunilor de vară din Iulie, sătmărenii care locuiesc în zonă au avut și ei parte de ”Mica Veneție” obișnuită deja pentru cei din zona pasajului de pe Bulevardul Octavian Goga.

Zilele trecute, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a făcut câteva fotografii în zona respectivă, pe care le-a și publicat pe Facebook, pentru a ilustra ”calitatea” lucrărilor executate de firmele contractate de Primărie.

Unii dintre sătmăreni i-au reproșat în comentarii că ”Poze putem face și noi!” și l-au întrebat ce anume măsuri concrete poate să ia, în calitate de reprezentant al sătmărenilor în Parlament, pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovați.

Răspunsul nu a întârziat, iar deputatul Adrian Cozma a depus azi o sesizare oficială la Inspectoratul de Stat în Construcții, instituția responsabilă cu controlul acestor lucrări, la care așteaptă răspuns tot pe căi oficiale. Publicăm integral sesizarea depusă de Adrian Cozma:

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente