29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăsusDeputatului UDMR, Kereskenyi Gabor i-a fost spartă adresa de e-mail

Deputatului UDMR, Kereskenyi Gabor i-a fost spartă adresa de e-mail

Deputatul UDMR Kereskenyi Gabor a anunțat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 19 februarie că zilele trecute i-a fost spartă adresa de e-mail, și că persoane necunoscute au distribuit în numele său mesaje cu caracter xenofob.

Parlamentarul sătmărean spune că a depus plângere penală atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cât și la DIICOT, având în vedere faptul că infracțiunile informatice intră sub incidența acestei ultime instituții.

Deputatul susține că el personal nu a folosit acea adresă de e-mail de mai bine de 6 luni. „Specialiștii și-au dat imediat seama că este vorba despre un site al cărui server este în Cehia. Am depus plângere penală atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cât și la DIICOT, deoarece ceea ce s-a întâmplat intră sub incidența infracțiunilor de fals informatic și fals privind identitatea”.

Kereskenyi spune că este o adresă care se termină cu “@cdep.ro” dar susține că el nu a mai trimis mesaje de mai bine de 6 luni de pe acea adresă. “Eu folosesc adresa mea de yahoo”, spune deputatul. Potrivit celor declarate de Kereskenyi mesajele trimise de pe adresa sa au ajuns la diverse instituții, atât din județul Satu Mare cât și din alte județe ale țării.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente