marți, mai 28, 2024
AcasăsusDezvăluiri cutremurătoare asupra minunilor întâmplate la Ierusalim

Dezvăluiri cutremurătoare asupra minunilor întâmplate la Ierusalim

Fenomenul Învierii aduce în fiecare an o dovadă clară a existenței minunilor, chiar dacă doar câțiva au privilegiul de a fi martorii martori ai momentului în care Lumina Sfântă se aprinde la Ierusalim an de an.

Cu toate acestea, în ciuda scepticismului multora, Părintele Pimen Vlad a dezvăluit cum flacăra se aprinde la Mormântul Sfânt în noaptea Învierii și cum se manifestă pe cer, înainte de a fi dăruită celor prezenți pentru a vedea miracolul și pentru a se ruga.

„Lumina Învierii, ce se întâmplă.. ne-a lăsat Dumnezeu ca în fiecare an să trăim o minune acolo, cum este de Înviere. Se adună toată lumea, se roagă, au povestit mulți care au văzut-o. Ori vine ca un fulger, ori ca niște globuri care cad acolo, este Sfântul Mormânt acoperit, dar luminile vin, intră acolo și deodată se aprinde, de acolo ia Patriarhul lumină și preiau toți de acolo. La mulți care sunt sus, pe la Golgota, li se aprind direct lumânările.”, a povestit părintele Pimen Vlad în cadrul unui podcast.

Părintele Pimen Vlad spune că a auzit de-a lungul timpului extrem de multe mărturii cu privire la modul în care Lumina Sfântă s-a arătat pentru oamenii care au crezut în ea și care s-au rugat fără întrerupere.

„Sunt o grămadă de mărturii. Îmi mai spunea cineva o dată că veniseră dintr-o țară străină, însă nu-i mai lăsaseră să intre în cetate. Era cu mai mulți oameni, printre care și români, iar când au început să plângă și să se roage, s-a aprins la toți lumânarea, ei erau tocmai la poarta cetății. Ca să vedem câte minuni se fac în zilele noastre.”, a povestit acesta.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente