luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareDezvoltarea orașului prin tineri

Dezvoltarea orașului prin tineri

Dezvoltarea orașelor prin tineri reprezintă în viziunea noastră un obiectiv primordial pentru municipiul Satu Mare și viitorul său. Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Grupul PONT, inițiatorul proiectului Com’On România, invită tinerii cu vârste cuprinse între 14-29 de ani la o nouă consultare Com’ON Cafe@Satu Mare unde vor putea să se gândească împreună la soluții ale problemelor identificate în prima consultare și să discute, ce poate face fiecare pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a orașului.
Astfel, vineri, 18 mai, începând cu ora 18.00, toți cei care cred că au de oferit ceva acestui oraș și doresc să se implice în dezvoltarea lui pot participa la dezbaterea organizată la Casa Meșteșugarilor.
Formatul evenimentului de tip World Café este de maxim 120 minute. Participanții vor discuta în grupuri mici, timp de 30 de minute, pe baza a 3 subiecte. În timpul evenimentului, voluntari numiți harvesteri vor aduna idei și le vor proiecta, astfel participanții vor putea vedea, în timp real, ce se discută în alte grupuri.
La sfârșit oricine va avea ocazia să se urce pe un podium imaginar și să-și împărtășească gândurile public. Ideile, propunerile vor fi centralizate și publicate, respectiv transmise factorilor de decizie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente