Acasă Locale Stiri Satu Mare Dog Show revine la Satu Mare

Dog Show revine la Satu Mare

Dog Show va fi organizat și în acest an la Satu Mare, iar ediția din acest an promite să impresioneze și mai mult decât în anii trecuți. Se anunță o competiție cu totul și cu totul specială, ce va aduce în oraș câini din cele mai exotice locuri din lume.

Dog Show 2018 Satu Mare se va desfășura în perioada 21-22 aprilie, la stadionul Someșul din municipiu, acolo unde sute de câini din 18 țări vor lua parte la deja tradiționala întrecere. Sâmbătă vor avea loc competițiile CAC și CACIB iar duminică CACIB.

Una dintre surprize de la această ediție va fi fără dar și poate prezența la Satu Mare a unor patrupezi veniți tocmai din Thailanda și India.

Peste 700 de câini vor lua startul la cele trei concursuri din cadrul show-ului, iar astfel veți avea ocazia să urmăriți pe viu abilitățile patrupezilor din cele mai cunoscute și exotice rase din lume.

Va fi organizată inclusiv parada costumelor populare.

Juriul Dog Show va fi format din personalități din domeniul culturii, chinologiei și invitați speciali. Competiția este organizată de Asociația Chinologică Română Satu Mare.

Înscrieri la concurs se pot face până în 13 aprilie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente