vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareDoi miniștri secretar de stat vor fi prezenți la Satu Mare

Doi miniștri secretar de stat vor fi prezenți la Satu Mare

Doi miniștri secretar de stat vor fi prezenți mâine la Satu Mare pentru a prezenta programul Start-Up Nation. Evenimentul este organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și va avea loc vineri, 10 martie 2017, ora 18.30, în sala de la Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1-3 (fosta Școală generală nr. 13).

Evenimentul va avea ca temă ”Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017”. La eveniment vor participa Harry-Ylan Laufer – Secretar de Stat, coordonator al sectorului IMM, din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și Adrian Mlădinoiu – secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, oficialități locale, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiune.

Manifestarea va fi centrată pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel național în vederea susținerii și dezvoltării de noi activități antreprenoriale în sectorul IMM-urilor – Programul „Start-up Nation – România” și pe programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2017.

La eveniment sunt invitați să participe actuali și viitori antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă, dar și persoane care, în acest moment nu dețin o afacere proprie, dar au în intenție să înceapă una și urmăresc obținerea unui sprijin financiar în demararea acelei afaceri.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente