luni, februarie 6, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smDoi sătmăreni s-au rătăcit în pădure, în miez de noapte. Aveau la...

Doi sătmăreni s-au rătăcit în pădure, în miez de noapte. Aveau la ei doar o brichetă cu lanternă

Doi bărbați din județul Maramureș s-au rătăcit duminică seara, în pădurea dintre județele Satu Mare și Maramureș. Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 22.00, în misiunea dr salvarea a celor doi bărbați pornind echipajul de prim răspuns al SPJ Salvamont Maramureș.

Sătmărenii voiau să ajungă la o stână, bine înțeles că nu aveau echipament adecvat, între timp au rămas și fără baterie la ambele telefoane, dar aveau o singură brichetă cu lanternă.

In jurul orei 01.00 cei doi au fost găsiți la intrarea în pădure cu hainele ude insistând să fie duși la stâna din apropiere. Din spusele lor au consumat „ceva alcool” și nu au mai găsit drumul spre stână.

Bărbații au fost coborâți de salvatorii montani maramureșeni și predați echipajelor de poliție de la Poliția Seini și Poliția Satu Mare venite în sprijin. Cei doi rătăciți nu au necesitat îngrijiri medicale.


“Mulțumiri colegilor de la STS pentru coordonatele si localizarea precisa a celor doi. Multumiri colegilor de la Politia Seini si Politia Satu Mare pentru cooperare”, transmite SPJ Salvamont MM.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente