Acasă Locale Stiri Satu Mare Donație făcută de Petrică Mureșan

Donație făcută de Petrică Mureșan

După un concert fulminant de Bobotează desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor cu sala arhiplină, binecunoscutul artist Petrică Mureșan nu s-a dezis de reputația pe care o are și și-a amintit și de cei greu încercați de soartă.

Astfel din o parte din suma adunată din vânzarea biletelor acesta a achiziționat 30 de perechi de încălțăminte de iarnă pe care le-a donat Adăpostului de Noapte din Satu Mare.

,,Îi mulțumim pentru că ne este alături în frumoasa călătorie a dăruirii și schimbării de destine!”, spun reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

Petrică nu este la primul gest de acest fel și foarte probabil nici la ultimul. El a susținut, luni seara, un spectacol de gală intitulat Ecou printre generații, la Casa de Cultură din municipiul Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente