sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialDonatorii fideli au primit daruri de la Moș Nicolae. O transfuzie de...

Donatorii fideli au primit daruri de la Moș Nicolae. O transfuzie de sânge se poate afla pe lista de dorințe a cuiva

Așa cum bine spuneau reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare, ne aflăm în luna care ne oferă cel mai mare prilej de bucurie de peste an. Sărbătorim nașterea Mântuitorului nostru Isus Hristos, ne adunăm în jurul bradului și a mesei festive împreună cu cei dragi și avem două ocazii în care putem dărui cadouri celor pe care atât de mult îi iubim.

Din păcate sunt mulți oameni, copii, bunici pe care aceste clipe frumoase din preajma Crăciunului îi prinde pe un pat de spital iar cel mai bun cadou pentru ei este o transfuzie de sânge. La nivelul județului Satu Mare încă este nevoie acută de sânge la toate grupele, astfel că vă invităm să deveniți donatori și pe lângă toate darurile ce le faceți în această lună să fie și o donare de sânge.

În ziua în care l-am serbat pe Sfântul Nicolae, donatorii fideli din Satu Mare care au mers să doneze sânge în 6 decembrie, au primit câte un dar de la reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare. Este un gest de mulțumire față de sătmărenii care și-au făcut un obicei din a dona sânge.

”Există oameni care cu greu se pot bucura de magia Sărbătorilor, fiind internați în spital, cu diferite probleme și cu o nevoie acută de sânge. Luna decembrie este și luna cadourilor, momentul în care îi răsplătim pe cei dragi nouă pentru că sunt alături de noi, dovedindu-ne dragostea și aprecierea, fiind donatori fideli. Mereu alături de noi este firma SC DERSIDAN SRL, care în fiecare an în luna decembrie ne oferă pachete pentru donatorii fideli. Luni, 6 decembrie 2021, donatorii au primit pachete sau tricouri. Pe această cale Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare ii multumeste firmei SC DERSIDAN SRL pentru gestul simplu, dar atât de însemnat pe care l-a facut”, transmit reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente