Acasă sus Doru Tukacs a fost eliberat

Doru Tukacs a fost eliberat

Interlopul sătmărean Doru Tukacs, reținut de polițiști joi, 12 septembrie pentru șantaj a scăpat de arestul preventiv, instanța impunându-i doar interdicția de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile. Acesta a fost reținut pentru că și-a șantajat fosta concubină, cerându-i 100.000 de euro și custodia copilului.

Din cauza problemelor pe care le avea cu justiția Tukacs și-a trecut toate bunurile pe numele fostei concubine însă după ce acesta a ieșit de la închisoare femeia nici nu a mai vrut să audă de el. După ce a fost pus în libertate de Curtea de Apel Oradea, Tukacs și-a cerut bunurile înapoi însă femeia a refuzat. Acesta a început să o amenințe pe femeie spunând că o omoară dacă nu îi dă 100.000 de euro dar și custodia copilului.

Potrivit unor surse interlopul s-ar fi plâns că ar fi pierdut o sumă importantă de bani deoarece în perioada cât a stat după gratii fosta concubină i-ar fi vândut o parte din proprietăți.
Speriată, femeia a depus plângere la Poliție iar în după-amiaza zilei de joi Tukacs a fost reținut fiind luat dintr-un restaurant de polițiști. Acesta a fost prezentat azi, 13 septembrie instanței însă magistrații i-au impus doar interdicția de a nu părăsi localitatea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente