sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăsusDoru Tukacs a fost eliberat

Doru Tukacs a fost eliberat

Interlopul sătmărean Doru Tukacs, reținut de polițiști joi, 12 septembrie pentru șantaj a scăpat de arestul preventiv, instanța impunându-i doar interdicția de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile. Acesta a fost reținut pentru că și-a șantajat fosta concubină, cerându-i 100.000 de euro și custodia copilului.

Din cauza problemelor pe care le avea cu justiția Tukacs și-a trecut toate bunurile pe numele fostei concubine însă după ce acesta a ieșit de la închisoare femeia nici nu a mai vrut să audă de el. După ce a fost pus în libertate de Curtea de Apel Oradea, Tukacs și-a cerut bunurile înapoi însă femeia a refuzat. Acesta a început să o amenințe pe femeie spunând că o omoară dacă nu îi dă 100.000 de euro dar și custodia copilului.

Potrivit unor surse interlopul s-ar fi plâns că ar fi pierdut o sumă importantă de bani deoarece în perioada cât a stat după gratii fosta concubină i-ar fi vândut o parte din proprietăți.
Speriată, femeia a depus plângere la Poliție iar în după-amiaza zilei de joi Tukacs a fost reținut fiind luat dintr-un restaurant de polițiști. Acesta a fost prezentat azi, 13 septembrie instanței însă magistrații i-au impus doar interdicția de a nu părăsi localitatea.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente