duminică, decembrie 3, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smDosar penal în cazul celor doi copii agresivi din Carei

Dosar penal în cazul celor doi copii agresivi din Carei

Poliția Carei a întocmit dosar penal în urma incindentului violent de luni, petrecut într-o clasă a V-a de la Liceul Teoretic, când doi elevi problemă au agresat un alt elev și o profesoară de limba romană.

Potrivit sursei opiniedecarei, cei doi puștani sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. De asemenea, polițiștii careieni vor monitoriza cei doi elevi problemă și clasa în care aceștia studiază.


Unul dintre elevii problemă a intrat în conflict cu un coleg de-al său de clasă, l-a lovit, l-a trântit la pământ și a început să-l sugrume.
Profesoara care a încercat să pună capăt agresiunii a fost lovită în piept în timpul busculadei create de către un al doilea elev cu probleme de comportament.

În cursul zilei de ieri, a fost organizată o ședință la care au participat părinții elevilor din clasa respectivă, reprezentați ai Poliției Municipale Carei și ai Poliției Școlare. Părinții au fost foarte revoltați când s-au analizat măsurile legale care pot fi luate împotriva agresorilor.
”Poliția le-a făcut dosar penal. La nivelul instituției noastre nu putem să facem prea multe. Reglementările actuale ne permit doar să îi transferăm într-o clasă paralelă. La Liceul Teoretic avem o singură clasă unde am putea să- transferăm, dar și în clasa respectivă sunt deja mai mulți elevi problematici. Părinții sunt nemulțumiți, solicitând măsuri mai dure, însă legea nu ne permite să le luăm”, a declarat directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente