29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăsusDosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației

Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii rutieri, acționând marți, în întreg județul pentru prevenirea accidentelor de circulație, au sancționat încălcările normelor rutiere, întocmind 4 dosare penale și reținând alte 4 permise de conducere.

Spre exemplu, polițiștii Biroului Rutier din Carei, l-au oprit în trafic pe Antal C., de 54 de ani, care conducea un moped. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul consumase alcool, având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală.

Tot un moped a condus și Levente S., din Sanislău, deși nu deținea permis de conducere de nicio categorie.  Șoferul a fost oprit de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petrești pe DJ 196 B, în localitatea Ciumești, și este anchetat acum pentru conducere fără permis.

Și polițiștii Secției 3 Satu Mare Poliție Rurală, acționând pentru supravegherea și controlul traficului, l-au depistat pe Zoltan B., de 25 de ani, ce conducea un autovehicul neînmatriculat. În urma verificărilor a rezultat că valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirase din luna aprilie a.c.

Trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice au reținut polițiștii rutieri din Negrești Oaș în sarcina unui șofer de 25 de ani, din localitate. Marți seara, după ora 20.00, autovehiculul condus de Nelu F. a fost oprit de echipajele rutiere pe Strada Victoriei din Negrești Oaș, în urma verificărilor constatându-se că tânărul nu figura ca posesor de permis de conducere. Mai mult, numerele de înmatriculare ale autovehiculului erau false și aparțineau unei alte mașini, radiate din circulație în decembrie 2010.

În sarcina conducătorului auto s-a reținut comiterea infracțiunilor de punere în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false și fără a deține permis de conducere.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente