Acasă Sport Local Două meciuri, două victorii

Două meciuri, două victorii

DSC_1644În primele doua meciuri amicale dispuate Olimpia a obținut doua rezultate de victorie. Mai întâi Olimpia a reușit să o învingă pe FC Zalău, echipă la care sunt și foștii jucători ai Olimpiei: Sabău, Kinczel și Roghină și care joacă în Liga a III-a. Partida s-a disputat miercuri, la Nyrbator (Ungaria), FC Zalău a avut un lot restrâns.
Olimpia a început din calitate de favorită partida, asta s-a văzut și pe teren, unde după primele 20 de minute  Olimpia marcase de 4 ori. Golurile au fost înscrise de: Faur, Rus și Cădar(2 goluri).
Olimpia Satu Mare: Fila, – Ciul, Onicaș, Micaș, Paul C. – Cădar, Donca, Lukacs, Gulya- Teut, Dănilă. Pe parcurs au fost foloșiți: Șuta, Burlacu, Mureșan, Faur, Rus și Bic.

Cea de-a doua victorie a fost împotriva FC Baia Mare
Sâmbătă, 24 ianuarie, Olimpia a disputat un alt amical pe stadionul Samobil împotriva celor de la FC Baia Mare, echipă care joacă în Liga a III-a. Olimpia a câștigat această partidă.
În acest al doilea meci amical disputat de „galben-albaștrii”, antrenorul Tibi Csik a folosit pentru câte o echipă pentru fiecare repriză. În repriza a doua a intrat și ultima achiziție a sătmărenilor, Adrian Sălăgeanu, cel care a și înscris în minutul 65 golul victoriei.
În prima repriză au jucat pentru Olimpia: Șuta- Burlacu, Mureșan, Ioniță, Iuhaș, Donca, Bujor, Villand, Gulya, Teut, Bagiu.
În repriza a doua au jucat: Șuta- Paul, Micaș, Onicaș, Sălăgeanu, Lukacs,  Rus, Bic, Ciul, Cădar, Faur.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente