miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăLocaleNationaleDragnea: Cât voi fi eu președinte, PSD nu va face guvern cu...

Dragnea: Cât voi fi eu președinte, PSD nu va face guvern cu PNL

liviu-dragnea_13006514931

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la o emisiune TV, că partidul pe care îl conduce nu va face guvern cu PNL, cel puțin atâta timp cât el conduce formațiunea politică.

„Noi avem alianța cu ALDE care e din ce în ce mai solidă, va fi solidă și în continuare și este alianța cu care sperăm să facem majoritate și să formăm guvernul după alegeri. Sub nicio formă nu susținem un prim ministru tehnocrat, cu atât mai puțin un guvern tehnocrat. Este imposibil, din punctul meu de vedere un guvern PSD-PNL (după alegerile parlamentare-nr.) . (…) Ce vă spun acum să fie foarte clar: PSD nu face guvern cu PNL, chiar dacă este dezamăgit și dl. Ponta și dl. Tăriceanu, PSD nu face guvern cu PNL. Și aș vrea să închidem subiectul acesta din punctul de vedere al PSD. (…) PSD, cât eu voi fi președinte, nu va face guvern cu PNL”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a afirmat că „s-a tot spus” că el vrea să rupă alianța cu ALDE, ceea ce nu este real.

Președintele PSD a adăugat că nu ar face un guvern cu PNL nici dacă PSD-ALDE ar lua mai puțin de 50% în alegerile parlamentare. „Să nu credeți că intră în Parlament doar PSD, PNL și ALDE”, a spus liderul social-democrat. Întrebat de ce ar refuza un guvern cu liberalii, Dragnea a răspuns că asta ar echivala cu o lipsă de respect față de alegători.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente