vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareDragobetele sărbătorit în centrul municipiului Satu Mare

Dragobetele sărbătorit în centrul municipiului Satu Mare

Dragobetele, sărbătoarea de dragoste a românilor, a fost marcată de Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Satu Mare care a organizat o manifestare inedită, în Pasajul Coposu.

După cuvântul de deschidere al președintelui CJE, Andrei Dumitrescu, a urmat un moment artistic dedicat „Zilei iubirii la români”.

”Am decis să sărbătorim această zi specială printr-un moment artistic și să lansăm niște baloane. Ne-am gândit să împărțim câteva momente de bucurie, gânduri bune și să avem parte de momente drăguțe. De asemenea, vrem să demonstrăm că acum Consiliul Județean al Elevilor nu s-a uitat, este activ. În calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor sunt pregătit să fac multe activități pentru elevii sătmăreni”, a declarat Andrei Dumitrescu.

La manifestare au participat elevi de la opt școli din municipiul și județul Satu Mare. Momentul artistic a fost organizat de CJE, în colaborare cu elevii Colegiului Economic „Gheorghe Dragoș”, Colegiilor Naționale „Doamna Stanca” și „Ioan Slavici”, respectiv Liceului German, dar și liceele din Carei, Negrești-Oaș și Livada.

Petrecerea de astăzi s-a încheiat cu o horă dedicată iubirii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente