vineri, februarie 23, 2024
AcasăEducatie&CulturaDuminică, la Teatrul de Nord are loc premiera piesei "Frumosul, deșteptul și...

Duminică, la Teatrul de Nord are loc premiera piesei „Frumosul, deșteptul și urâtul” de Sorin Oros

Duminică 9 iunie, ora 19.00, Sala Mare a Teatului de Nord găzduiește premiera spectacolului FRUMOSUL, DEȘTEPTUL ȘI URÂTUL de Sorin Oros. Spectacolul este oferit de secția română a Teatrului de Nord și Asociația Culturală Transfestilvania Theatrum.

Din distribuție fac parte Sorin Oros, Vlad Mureșan, Stelian Roșian. Spectacolul nu este inclus în abonamente. Prețul biletelor: este de 18 lei pentru adulți și de 12 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Spectacolul nu este recomandat minorilor.

afisFrumosul net

“Acest text diferă destul de mult de celelalte scrieri dramatice ale mele. Este un text „ușurel”, aș spune chiar naiv. Dar, așa după cum știm, „textul este doar un pretext” și pornind de la acest truism am încercat să facem un spectacol „de actori”… Un spectacol în care actorii să joace. Doar să joace! Să învețe un text pe care, mai apoi, să-l spună în fața spectatorilor. E, dacă vreți, o apropiere de teatrul de revistă și de stend up comedy. Nu există personaje bine conturate, ele nu au consistență, nu au „carne”. Nu au drame cehoviene și nici romantism shakespearean. Au doar un ambalaj care poate fi încărcat de consistența actorilor… Este un spectacol de divertisment care, tangențial,  aduce un elogiu evreilor – prin poezia lui Ion Pribeagu și prin muzica lui Giora Fedman”, spune regizorul și actorul Sorin Oros.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente