Acasă Locale Stiri Satu Mare Duminică va avea loc în Păulești prima ediție a Festivalului “Magnolia”

Duminică va avea loc în Păulești prima ediție a Festivalului “Magnolia”

AFIS-FEST-MAGNOLIEI-JPG

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare organizează prima ediție a Festivalului Magnolia”. Evenimentul va avea loc duminică, 24 mai, cu începere de la ora 12.30 în centrul comunei Păulești.

Centrul de Creație cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare organizează duminică, 24 mai, în centrul comunei Păulești, prima ediție a Festivalului “Magnolia”. Evenimentul se va desfășura în centrul comunei Păulești, în curtea restaurantului Magnolia.

Locuitorii comunei Păulești sunt încântați de inițiativa Centrului de Creație, de a organiza un asemenea festival și au declarat pentru TV1 Satu Mare faptul că vor participa la eveniment cu întreaga familie.

Programul festivalului va fi oferit de către artiști consacrați și tineri interpreți de muzică populară și ușoară. Așadar pe scenă va urca marele rapsod al nordului Nicolae Sabău, Georgiana Marina, Abel Varga, Vlad Doroș, Raluca Dumitru, George Negrea, Trupa “Ash Band”, Ansamblul Ceatăra din Carei, Formația “Csodaszarvas” din Agriș și Formația de dansuri țigănești din Hrip.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente