miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smDupă două cantonamente internaționale… Trei săptămâni de foc pentru judoka de la...

După două cantonamente internaționale… Trei săptămâni de foc pentru judoka de la  CSM Olimpia

Cele două cubaneze din lotul de judo de la  Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Yudelsis Jamez Romero și Gorguet Maidelines au participat la două cantonamente internaționale organizate în Ungaria.

Elevele antrenoarei Yagnelys Mestre au avut mai întâi o pregătire centralizată în orașul Baja, unde s-au adunat pe tatami un număr de 700 de sportivi din 12 țări. 

După terminarea acestui cantonament cubanezele s-au deplasat în orașul Miskolc, unde au participat la un seminar alături de alți 290 de judoka din 6 tări.

Cubanezele nu au liber nici în acest weekend, acestea urmând să participe la un Grand Prix în orașul Banská Bystrica, Slovacia. 

Din Slovacia,  Yudelsis Jamez Romero se alătură lotului național al României, care va participa între 1–3 septembrie la Kosovo, la Campionatul Balcanic. Cubaneza a obținut dezlegarea de la federația din statul caribian, în acest fel poate să lupte sub tricolorul României.

După această competiție va urma un turneu de tradiție în Satu Mare, Cupa Satu Mare ce se va organiza în data de 9 septembrie.

Yudelsis Jamez Romero a obținut în aces an medalia de bronz la Campionatul Național U23, individual, iar Gorguet Maidelines, la prima cometiție pentru ea în România, a câștigat Cupa României la senioare, individual, competiție ce a fost găzduită în luna mai de Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente