sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareElevă de 15 ani, decedată în cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului...

Elevă de 15 ani, decedată în cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare

Tragedie într-o familie din județul Satu Mare. O elevă în vârstă de doar 15 ani, din Boghiș, a decedat în cursul serii de miercuri, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Ștefania, elevă în clasa a VIII-a B la Școala Gimnazială Doba, județul Satu Mare, a decedat în cursul serii de ieri la la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Potrivit surselor noastre, eleva ar fi făcut o complicație în urma unei pneumonii, informații care încă nu au fost confirmate de reprezentanții Spitalului Satu Mare.

Potrivit directoarei Anca Potra, părinții Ștefaniei au anunțat miercuri că fiica lor nu se simte bine, motiv pentru care va lipsi de la școală. Marți a fost ultima zi în care adolescenta a fost la școală. Directoarea ne-a declarat că Ștefania nu era luată în evidențele școlii cu vreo boală, ea chiar făcea și orele de educație fizică și sport.

„Din punct de vedere medical, noi nu avem nicio hârtie care să ateste că ar fi suferit de ceva boală. Ea făcut și educație fizică și sport, deci nu a avut scutire, nu știm dacă a avut vreo baoală care a determinat decesul acesta subit”, a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare Anca Potra, director general Șc.Gimnazială Doba.

Pe data de 16 decembrie, Ștefania și-a serbat ziua de naștere, a împlinit 15 ani, și la fel ca oricare adolescentă avea preocupări potrivite vârstei.

„Ștefania era o elevă plină de viață. O elevă care a iubit viața, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Nu și-ar fi dorit să ajungă așa de repede în acel loc. Avea vise.. de a merge la fratele ei mai mare în străinătate. Voia să termine clasa a VIII-a, să meargă la banchet, să își facă rochița de final”, ne-a mai spus directoare unității de învățământ.

Ștefania avea doi frați mai mari.

Slujba de priveghere va avea loc vineri, la ora 18:00, iar slujba de înmormântare va fi oficiată sâmbătă, începând cu ora 13:00 la cimitirul din Boghiș.

Pe această cale transmite familiei: Sincere condoleanțe!

Dumnezeu să o odihnească!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente