Acasă Locale Elevă de 6 ani, în stare critică, după ce a băut antigel...

Elevă de 6 ani, în stare critică, după ce a băut antigel la școală

La data de 20 octombrie 2021, o fetiță din localitatea Halmeu a fost la un pas de moarte după ce a ingerat antigel scurs dintr-un calorifer. Potrivit colegilor de la https://www.presasm.ro/ eleva de doar 6 ani și 10 luni a rămas la cursurile after school a unei unități de învățământ din Halmeu, acolo unde s-a întâmplat nenorocirea.

Deoarece într-una din clase exista un calorifer defect, cei responsabili au pus un recipient în care să se scurgă antigelul din el, cu intenția de a nu se murdări podeaua. Neșansa și neatenția a făcut ca o elevă să bea din acel recipient, fapt care băgat-o în stare critică. La vederea celor întâmplate, cadrele didactice au anunțat-o pe mama fetiței.

Potrivit informațiilor obținute de colegii de la https://www.presasm.ro/, mama micuței, înțelegând gravitatea situației, nu a mai așteptat să vină ambulanța de la Satu Mare și cu ajutorul fiului uneia dintre supraveghetoare, a pornit cu mașina spre Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

La Unitatea Primiri Urgențe micuței i-a fost acordat primul ajutor, fiind nevoie de transferul ei la un spital din Cluj Napoca. Deoarece micuța era extrem de speriată și mama ei nu avea permisiunea de a se îmbarca în elicopterul SMURD, s-a decis ca transferul să se facă cu ambulanța.

Sursa citată mai precizează că timp de două zile micuța a fost în stare critică, însă medicii au reușit să o salveze. Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, mama fetiței a fost depistată pozitiv cu noul Coronavirus astfel că a fost rugată să părăsească spitalul, aceasta neavând nici bani, nici haine de schimb ori mâncare.

Femeia a reușit să se descurce și ulterior fetița a ajuns acasă.

În cauză autoritățile au deschis dosar penal, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea. Mama micuței își dorește ca polițiștii să stabilească adevărul și astel de situații să nu mai apară, mai precizează sursa citată.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente