Acasă Locale Elevii care au luat 10 la bac vor fi premiati de Guvern...

Elevii care au luat 10 la bac vor fi premiati de Guvern cu 3000 de lei

elevi-la-bacÎn ședința de azi, 17 iulie, Guvernul României a adoptat Ordonanța privind premierea absolvenților de liceu care la Bacalaureatul din acest an au obținut media 10. Potrivit hotărârii luate de guvernanți, elevii vor fi premiați cu câte 3.000 de lei. Premiile se acordă de către Ministerului Educației Naționale (MEN) din bugetul propriu pe anul 2013.

În județul Satu Mare șase absolvenți de liceu au obținut nota 10. Din cei șase candidați care au obținut nota maximă la examenul maturității, cinci sunt de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare, respectiv: Teodora Andrișan, Romina Larisa Coțan, Manuela Claudia Donca, Oana Denisa Dumitru și Teodora Petran, iar unul este de la Colegiul Național “Kolcsey Ferenc” Satu Mare, Varga Csenge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente