luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocaleElevii sătmăreni, pe podium la etapa națională a concursului rutier

Elevii sătmăreni, pe podium la etapa națională a concursului rutier

DSC_2053La începutul acestei săptămâni, în perioada 08 – 10 iulie a.c., a avut loc, la Slatina, etapa națională a concursului pe teme de circulație „Educație rutieră. Educație pentru viață”.

Județul nostru a fost reprezentat la această competiție de echipajul format din Câcău Iulian  și Chențian Alex, elevi ai Colegiului Naațonal „Doamna Stanca” Satu Mare, Sulyok Adrian și Bonțidean Daniel, elevi ai Școlii Gimnaziale „Mircea Eliade”, coordonați de profesorul Hebriștean Cornel.

Elevii se pot lăuda cu rezultate deosebite, Sulyok Adrian clasându-se pe locul 1 la proba de poligon și Câcău Iulian pe locul 2 la proba de arbitraj. Pe lângă aceste premii, Chențian Alex a obținut locul IV la proba de teorie și Bonțidean Daniel s-a remarcat la proba de parc-școală. Felicitări acestor copii pentru munca depusă și pentru că ne-au reprezentat cu succes în acest an la concursul național.

La ediția din acest an au participat 42 de echipaje din toate județele țării și din municipiul București, respectiv 210 elevi din clasele gimnaziale și liceale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente