marți, mai 28, 2024
AcasăEducatie&CulturaElevii sătmăreni sunt invitați la târgul de cariere 1st Job

Elevii sătmăreni sunt invitați la târgul de cariere 1st Job

Vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 14.00, în galeria Shopping City Satu Mare sunt așteptați toți liceenii sătmăreni care doresc să obțină consiliere înspre o carieră de succes ori să obțină un job pe perioada vacanței de vară.

Vor fi expuse 17 standuri cu zeci de job-uri sezoniere și vor fi prezentate sute de oportunități de carieră.

Ajuns în acest an la cea de-a treia ediție, 1st JOB  – Cariere Expres pentru Liceenii Sătmăreni – ,,Summer Job”, este un proiect implementat de Asociația ”Acces La Viitor” alături de partenerii: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Shopping City Satu Mare.

„Proiectul îi are în vedere pe tinerii cu vârsta +16 ani, ce vor să fie activi în vacanța de vară și aleg să aplice pentru job-urile sezoniere prezente la târg. Peste 500 de tineri de la 11 licee sătmărene vin la 1st JOB  să ia contact cu cele 17 standuri prezente ce au pentru ei, zeci de oferte de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră. Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii și discuțiile cu unitățile de învățământ superior participante, tinerii vor avea parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, trainer și mentori. Momentul are loc, în intervalul orar 14.00-18.00, pe scena ce va fi amplasată în galerie, zona InfoPoin”, transmit organizatorii.

Participarea este gratuită și sunt invitați să participe toți tinerii sătmăreni ce sunt în căutarea unei oportunități de carieră.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente