marți, februarie 27, 2024
AcasăDivertismentEmil Teodor Puscas – Pedagogul de pe marginea terenului de fotbal

Emil Teodor Puscas – Pedagogul de pe marginea terenului de fotbal

De curand Clubul Sportiv Primavera Satu Mare , a sarbatorit 8 ani de existenta , la acest club activeaza si tanarul antrenor satmarean , Emil – Teodor Puscas , care a ales sa isi dedice zilnic munca si energia in educarea si initierea copiilor care doresc sa invete si sa practice fotbalul .

Reporter : Cum de ai ales sa devii antrenor?

Emil Teodor Puscas : De copil mic mi-a placut fotbalul , mereu am fost pasionat de acest sport minunat si atat de popular , chiar daca nu ma pot mandri cu o cariera fotbalistica , sunt fericit ca am primit sansa sa devin antrenor si sa lucrez cu cei mici , care doresc sa practice acest sport .

Reporter : De cand esti antrenor ?

Emil – Teodor Puscas : Acum doi ani , in primavara anului 2018 am primit o oportunitate deosebita , din partea clubului Primavera Satu Mare , unde multimta conducerii si cu ajutorul oamenilor deosebiti de acolo am inceput sa invat bazele si sa descopar cum e munca cu cei mici pe terenul de fotbal .

Reporter : Ai mai multe grupe sau echipe?

Emil – Teodor Puscas : Da , intre timp ,folosind si experienta pedagogica , am placerea sa ma ocup de o grupa de initiere unde sunt baieti de 8-9-10 ani si totodata ma ocup si de cei mai mici , mai exact de copii nascuti din anul 2013-2014 si chiar catva prichindei nascuti din 2015.

Reporter : Care consideri ca sunt cele mai frumoase satisfactii ce poate atinge un antrenor care lucreaza cu copii?

Emil – Teodor Puscas : Consider faptul ca cea mai frumoasa satisfactie ar trebui sa fie bucuria si dorinta copiilor de a face miscare , in fond asta e si obiectivul principal.

Daca un copil e fericit si vine cu drag la antrenamente, munceste si progreseaza , cred ca e cea mai frumoasa rasplata si bucurie pentru antrenor!

Reporter : Ce dorinte ai legat de viitor ?

Emil – Teodor Puscas : Tot ce imi doresc legat de viitorul apropiat ,e sa avem parte cu totii de multa sanatate si sa depasim cu bine aceste zile si perioada grea cauzata de virusul COVID 19.

Reporter : Te vezi antrenand candva la alta echipa ?

Emil – Teodor Puscas : Nu m-am gandit la acest aspect in mod serios inca , momentan ma simt bine la Primavera . Sunt constient ca aflandu-ma la inceputul carierei , mai am multe de invatat si decoperit legat de aceasta meserie.

Totusi daca in viitor as primi sansa sa antrenez la Cluj , ar fi o oportunitate minunata pentru mine care m-ar face foarte fericit !

Reporter : Un gand pentru cititori ?

Emil – Teodor Puscas : Multa multa sanatate, putere si rabdare pentru a trece peste toate greutatile din zilele noastre si sa aveti grija de dvs si de cei dragi ! Salutari cu drag !

A consemnat  Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente