Acasă Divertisment Emisiunea ”Acces Direct” va fi scoasă de pe post

Emisiunea ”Acces Direct” va fi scoasă de pe post

Emisiunea care a dominat ani la rândul pe intervalul orar de difuzare, Acces Direct, ar urma să fie scoasă din grila de programe a televiziunii unde s-a consacrat, și anume Antena 1.

Potrivit presei mondene (https://www.cancan.ro/emisiunea-acces-direct-out-de-la-antena-1-cancan-ro-are-toate-detaliile-decizie-de-ultima-ora-luata-de-sefii-trustului-intact-20530860), emisiunea moderată de Mirela Vaida nu va fi scoasă definitiv de pe ecrane ci va fi mutată pe postul Antena Stars.

Sursa amintită notează că show-ul va putea fi urmărit din luna ianuarie pe Antena Stars. Se pare că printre motivele care au stat la baza acestei decizii sunt amenzile numeroase primite de la CNA, dar și dorința de a crește audiența postului de televiziune Antena Stars.

Vă reamintim că cea mai mare amendă dată de CNA în ultimii 3 ani în audovizual a fost emisiuni Acces Direct (150.000 de lei).

În timpul unei ediții sancționate de CNA, invitații nu au luat în serios amenințările pe care un bărbat le făcea la adresa partenerei. După câteva luni femeia a fost omorâtă cu sânge rece de cel care o amenința.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente