duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleEmoționant. Colegii și-au luat adio de la doamna doctor Maria Fodor

Emoționant. Colegii și-au luat adio de la doamna doctor Maria Fodor

Momente dureroase, sfâșietoare, în fața Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, acolo unde zeci de medici, asistente, infirmieri și foști colegi s-au adunat astăzi pentru a-i aduce un pios omagiu doamnei doctor dr.Maria Fodor care a ieșit pentru ultima dată pe poarta unității spitalicești în care a muncit o viață cu onoare, cu dedicare și cu o mare iubire față de copii și de meseria pe care o practica.

Au sunat sirenele ambulanțelor și au curs lacrimile tuturor celor care au iubit-o și prețuit-o atât de mult. După o viață dedicată sistemului de sănătate sătmărean, doamna doctor a fost petrecută în aplauze de toți cei prezenți.

La ieșirea din curtea spitalului, mașina funerară a oprit, medicii îndoliați, asistentele și toți cei care au iubit-o pe doamna doctor Maria Fodor, punând un fir de floare pe sicriul său.

Vestea trecerii la cele veșnice a medicului pediatru dr.Maria Fodor a îndoliat colectivul Spitalului Județean Satu Mare, cât și întreaga comunitate sătmăreană. În cei peste 30 de ani de carieră, doamna doctor a îngrijit mii de copii care au văzut lumina zilei în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

“Un Om iubit de oameni. Un om care și-a trăit viața cu scopul de a face bine. Soție, mamă și medicul copiilor născuți în Maternitatea Satu Mare, pe care i-a îngrijit cu profesionalism și iubire timp de 33 ani. Doamna doctor Fodor a fost medicul căruia întreg colectivul SJUSM îi mulțumim pentru că ne-a oferit șansa de a o cunoaște, șansa de a învăța de la dânsa meseria de medic și omenia. Dumnezeu să o ierte și să o primească în împărăția Sa”, a transmis medicul neonatolog dr.Roxana Varga, șefa secției Neonatologie.

Priveghiul va avea loc joi, ora 18.00, la capela Cimitirului Ortodox de pe str. Rodnei, înmormântarea vineri, de la ora 13.

“Cu durere în suflet și regret anunțăm decesul celei care a fost doamna dr. FODOR MARIA (Pusa), medic pediatru în secția Neonatologie din anul 1990 până azi. Priveghiul va avea loc joi, ora 18.00, la capela Cimitirului Ortodox de pe str. Rodnei, înmormântarea vineri, de la ora 13. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească”, este mesajul transmis de conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Sincere condoleanțe!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente