Acasă sus Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

Duminică seara, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre faptul că , pe strada Careiului din municipiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului oamenii legii au stabilit în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, un sătmărean de 37 ani, conducând autoturismul marca Renault, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în zidul unei unități hoteliere. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alexandru G. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza județului Satu Mare au desfășurat  duminică o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții  în valoare de 5100 lei. În cadrul acțiunilor organizate  pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 83  contravenții  în valoare de peste  6300 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente