Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

politia

La data de 12 noiembrie a.c, la intersecția străzilor Rodnei cu George Călinescu, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii Biroului Rutier au stabilit, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, faptul că, Vasile T. de 75 de ani, conducând autoturismul marca Opel, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat un bărbat, în vârstă de 76 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, victima fiind transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată celor doi, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Ieri seară, polițiștii rutieri careieni au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Iuliu Maniu, din municipiul Carei, județul Satu Mare.
Din primele cercetări a rezultat faptul că, Arnold S. în timp ce conducea autoturismul marca Audi, având preocupări, care i-au distras atenția a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere electric.
În urma impactului a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului auto.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Românii din diaspora încep să voteze astăzi

Campania electorală pentru alegerile parlamentare, desfășurată în condiții excepționale din cauza pandemiei de coronavirus, mai mult în mediul online, a ajuns la...

Comentarii recente