vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareEvenimente rutiere

Evenimente rutiere

La data de 06.02.2017 , în jurul orelor 13:00, polițiștii din Ardud au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe strada Ștefan cel Mare din localitate.
Concret, un bărbat de 29 de ani din Ardud, conducând un atelaj hipo, a acroșat cu partea din față a atelajului o femeie în vârstă de 71 de ani din localitate, aflată în travesarea regulamentară a străzii.
Căruțașul și-a continuat drumul fără încuviințarea organelor de poliție deși victima a fost accidentată ușor, fiind preluată de un echipaj SMURD. După identificare, căruțașul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice, urmând să fie cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii rutieri acționează zilnic pe drumurile publice de pe raza județului, pentru a-i determina pe participanții la trafic să adopte un comportament responsabil și să respecte regulile de circulație.

Cu ocazia activităților desfășurate ieri, 07.02.a.c. pe principalele artere de circulație din județ, au fost aplicate aplicate 119 de sancțiuni contravenționale la acte normative care reglementează domeniul rutier, în valoare de 19 605 lei. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere, pentru abateri ca neacordare prioritate vehicule sau depășirea vitezei legale de deplasare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente