Acasă Locale Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

soferi-betiÎn data de 12.07.2013, în jurul orei 15,55, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare, VIOREL M., de 38 ani, conducând un autovehicul nu a acordat prioritate mopedei condusă de GEORG H. De 49 ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a mopedistului. Cercetările în cauză continuă.

În data de 13.07.2013, în jurul orei 03,55, pe strada Călinețe din localitatea Turț, IOAN B., de 42 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului B.D., de 13 ani. Cercetările în cauză continuă.

În data de 13.07.2013, în jurul orei 02,20, pe strada Victoriei din orașul Negrești Oaș, CRISTINA R, de 24 ani, care, a condus un autovehicul fără a adapta viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a energiei electrice. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a numiților GHEORGHE F., de 20 ani și IONEL C., de 20 ani, pasageri în autovehicul. În cursul cercetărilor polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș, în urma testării cu aparatul etilotest au stabilit că CRISTINA R, de 24 ani, a condus autovehiculul în timp ce avea o concentrație de 0,72 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente