29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleExclusiv! Șeful ISU Satu Mare, col.Nicolae Dima a ieșit în pensie

Exclusiv! Șeful ISU Satu Mare, col.Nicolae Dima a ieșit în pensie

Surse din cadrul ISU Satu Mare au confirmat pentru Jurnalul de Satu Mare faptul că inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență – ISU „Someș” al județului Satu Mare, col.Nicolae Dima a intrat oficial în pensie începând cu data de 3 martie 2022. Col.Nicolae Dima a preluat șefia ISU „Someș” Satu Mare în anul 2016, de la fostul inspector șef, col.Gheorghe Dan.

Ceremonia de predare-primire a comenzii ISU „Someș” Satu Mare a avut loc la data de 03 aprilie 2016. La acea dată, colonelul Nicolae Dima a fost împuternicit în funcție după pensionarea fostului inspector șef, însă câteva luni mai târziu, în noiembrie 2016, colonelul Dima a devenit șef al ISU „Someș” prin concurs.

Cel desemnat în funcția de inspector șef al ISU Satu Mare este maior Buzduga Sergiu, fostul adjunct al inspectorului șef.

Despre cariera fostului șef al ISU Satu Mare, col.Nicolae Dima

Col.Nicolae Dima a absolvit Liceul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava în anul 1988, iar apoi a urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri Activi „Nicolae Bălcescu” din Sibiu între anii 1988 – 1991.

După absolvirea studiilor militare, în paralel cu desfășurarea activității profesionale, Nicolae Dima a urmat studii și în alte domenii, obținând diplome de Licență și Master în Științe Juridice și absolvind mai multe cursuri postuniversitare.

În perioada 1991 – 2000 a ocupat diferite funcții de ofițer de execuție și de comandă în unități militare aparținând M.Ap.N., urmând ca cea mai mare parte a carierei de militar să o desfășoare în cadrul ISU„Someş” al Județului Satu Mare.

Pe această cale îi dorim pensie lungă și liniștită.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente