Acasă Locale Stiri Satu Mare EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” ediția a V-a

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” ediția a V-a

fabricat in satu amre

Asociația Economică Germano-Română Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” ediția a V-a.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 mai 2015 în hala fostului supermarket Interex. Pe această cale adresăm mulțumiri prietenilor noștri de la Piața Rex pentru faptul că sunt alături de noi.

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă și își promovează produsele și serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al județului nostru, precum și de a oferi locuri de muncă tinerei generații în vederea realizării unei cariere profesionale de succes.

Evenimentul va fi o întâlnire a oamenilor de afaceri din municipiul și județul Satu Mare, cu scopul de a prezenta tot ceea ce se creează în Satu Mare, produse și servicii, de a crea legături, oportunitate de networking și generare de Business2Business între firmele din Satu Mare și Regiunea de Nord-Vest a României.

Asociația noastră dorește să fie o punte atât între firmele din România, cât și spre firme din Germania și Austria.

Cei care doresc să devină sponsori ai evenimentului o pot face încă beneficiind de mai multe facilități. În acest an sunt definite trei categorii de sponsori:
– Sponsor GOLD (peste 5.000 lei sponsorizare): Apariția pe toate materialele publicitare, în spoturile radio și TV, participarea la deschiderea VIP cu 2 invitați, participarea la întreg programul evenimentului, stand propriu de 10 m²
– Sponsor SILVER (peste 4.000 lei sponsorizare): Apariția cu sigla pe materialele publicitare, participarea la deschiderea VIP cu 1 invitat, participarea la o parte din programul evenimentului, stand propriu de 8 m²
– Sponsor BRONZE (peste 3.000 lei sponsorizare): Apariția numelui pe lista sponsorilor, stand propriu de 6m²
Subliniem faptul că există posibilitatea sponsorizării evenimentului și cu sume mai mici.

În calitate de membru al uneia dintre asociațiile organizatoare sau a amândurora firmele sunt invitate să participe cu stand propriu beneficiind de tarife preferențiale după cum urmează:
Nr. Crt. Suprafață Tarif
1. 6 m² – 12 m² 120 RON/ m²
2. 12 m² – 20 m² 110 RON/ m²
3. > 20 m² 100 RON/ m²

Cei care nu sunt membrii pot participa cu stand propriu beneficiind de următoarele tarife:
Nr. Crt. Suprafață Tarif
1. 6 m² – 12 m² 140 RON/ m²
2. 12 m² – 20 m² 130 RON/ m²
3. > 20 m² 120 RON/ m²

În acest tarif beneficiați de un stand propriu cu pereți despărțitori, numele societății afișat în mod unitar la toți participanții, masă, două scaune, coș de gunoi. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0261-710316.

Până la acest moment au confirmat că doresc să ne fie sponsori GOLD: Autonet Import SRL, Banca Română de Dezvoltare, Contitech Fluid Automotive România SRL, DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice, Nova Oaș SRL, Polipol Mobila SRL, Technosam SRL, sponsori SILVER: Anvis ROM SRL și sponsori BRONZ: Best Consulting, ZES Zollner Electronic SRL.

S-au înscris un număr de 35 de firme sătmărene precum: Autonet Import SRL, Autonova S.A., Aurora S.A., Agenda Setting SRL, Blach Steel Profesional, Creative Screen, Contitech Fluid Automotive România SRL, DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice, Erdsteel, Hutton SRL, HSC Instalatii SRL, Metamob, MPL Engineering, Nova Oaș, Plumbek Consulting SRL, Polipol Mobila SRL, RatioTerm, Sam Mills, Stahlbau Hermann, Sollpress, Technosam, TIE Services International SRL, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, VMV SRL, ZES Zollner Electronic SRL, cu o suprafață expozițională de peste 300 mp.

Până în prezent am lansat invitația ambasadei Germaniei din România, confirmându-ne prezența atașatul economic, domnul Sebastian Groming, Consulatelor Germaniei din Timișoara și Sibiu, parlamentarilor sătmăreni. La eveniment vor participa reprezentanții celorlalte 7 cluburi economice germane din România, Camera de Comerț și Industrie Germană din București (AHK Rumänien), președintele Clubului Germano-Maghiar din Budapesta precum și invitați din Germania, Austria, Ungaria și Olanda.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Pe Dumneavoastră domnilor și doamnelor, reprezentanții ai mass-mediei vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment, pentru că numai împreună putem avea succes în promovarea și dezvoltarea județului nostru!

Deschiderea festivă va avea loc în 21 mai, orele 13,00, programul de joi fiind 13,00 – 18,00 iar vineri și sâmbătă 10,00-18,00. Alte detalii legate de program le vom anunța la următoarea conferință de presă.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nu pot înțelege blazarea!” Interviu cu Părintele Protosinghel Teofan Popescu

În anii `90, o mână de studenți lipsiți de mijloace materiale, dar având credință și dragoste de neam, au înființat ASCOR-ul București...

Modificarea privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de...

Discursul de adio al lui Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul...

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Comentarii recente