Acasă Locale Stiri Satu Mare Familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

Familie rămasă fără casă în urma unui incendiu

Mobilizare pentru familia cu copil mic rămasă fără casă în urma unui incendiu. Zeci de oameni s-au mobilizat pentru a ajuta familia Melnici din Lucăceni a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu izbucnit luni seara. Oamenii s-au implicat imediat, unii ajutând cu bani, alții cu munca lor.

Aproximativ 30 de persoane s-au aflat astăzi în Lucăceni și au lucrat la casa familiei Melnici, a anunțat jurnalistul Ovidiu Doka, care a lansat ieri un apel umanitar pe Facebook: ,,Am dus prima tranșă de bani cu ajutorul lui Marius Marian și a altor prieteni de-ai lui, iar a doua tranșă de bani este în curs de finalizare”, a adăugat Doka.

Este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber în plină iarnă.

„Ieri seară, unei cunoştinţe de-a mele i-a luat foc casa şi a ars cam tot, au rămas doar nişte pereţi sub cerul liber, omul nu mi-a cerut sub nicio formă să îl ajut, să mă implic sau alte chestii. Ştiu, a trecut Crăciunul şi sărbătorile pentru noi, căci cei pe rit vechi acum îşi serbează Crăciunul şi le doresc Crăciun fericit! Însă vreau să vă implic pe voi, prietenii mei virtuali şi nu numai, toţi cei care vă gândiţi că aţi putea da o mână de ajutor acestei familii îmi puteţi scrie în privat şi stabilim toate detaliile, apoi putem merge cu toţii, împreună, să dăm o mână de ajutor!

Să arătăm că ştim să fim buni în orice zi a anului, nu doar de sărbători! Şi, având în vedere că este vorba de o familie cu o fetiţă mică, rămasă sub cerul liber chiar acum când începe iarna să îşi intre în drepturi, eu zic că e de bun augur pentru noi toţi să arătăm că suntem oameni şi ne pasă! Vă mulţumesc pentru că aţi citit, iar dacă nu puteţi ajuta, distribuiţi mai departe, poate în lista voastră aveţi oameni care vor sa se implice. Se mulţumeşte!”, se arată în apelul lansat de jurnalistul Ovidiu Doka.

Cei care doresc să doneze bani familiei au la dispoziție următorul cont deschis la Banca Transilvania:

RO30BTRLRONCRT0536357901

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente