Acasă Locale Stiri Satu Mare Farmacii veterinare sancționate de insepctorii DSVSA

Farmacii veterinare sancționate de insepctorii DSVSA

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu-Mare au realizat, în perioada 21.02-27.02, 97 acțiuni de control în domeniul controlului oficial al sănătății animale. Verificările au vizat : exploatații profesionale și non profesionale de animale, Farmacii Veterinare, CSVSA Concesionate asociații și fonduri de vânătoare.

În urma deficiențelor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, din care 3 avertismente – 1 Farmacie Veterinară din localitatea Carei – pentru eliberarea de medicamente persoanelor fizice, fără rețete de la medicul veterinar – 1 Farmacie Veterinară din localitatea Foieni – pentru evidențe sanitare veterinare neconduse și neactualizate la zi și 1 crescător particular din localitatea Carei – pentru nedeclararea în termenul legal a animalelor nou achiziționate.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente