Acasă interviu Jurnal Fata din Jurnal - Bianca Timis: ”Sunt pasionată de modeling, cântat, plimbări...

Fata din Jurnal – Bianca Timis: ”Sunt pasionată de modeling, cântat, plimbări și sport”

pagePentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Bianca Timiș, am 17 ani, sunt elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, sunt pasionată de cântat și de modeling, de aceea sunt membră a agenției Trust Models Satu Mare.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Băiatul ideal pentru mine trebuie să fie: înțelegător, iubitor, să aibă o prezență plăcută, inteligent, răbdător, amuzant, sportiv, sincer, fidel.

Cum comentezi expresia ,,să fi om e lucru mare, să fi domn e o întamplare?Bianca Timis (11)

Expresia „să fi om e lucru mare, să fi domn e o întâmplare” este adevărată deoarece în zilele noastre dacă ești înstărit sau provii dintr-o familie bogată, indiferent de educația pe care ai primit-o ești considerat domn.

Cu părere de rău trebuie să spun că noi trăim în secolul „BANILOR”; totul se învârte în jurul lor și nu contează cei 7 ani de acasă, nu contează respectul, inteligența sau munca, absolut nimic, doar banii.

De altfel, o piesă la care lucrez acum, unde este vorba de bani se regăsește fraza de mai sus „Să fi om e lucru mare/ Să fi domn e o întâmplare/ C-o cămașă și-un palton/ Te faci cel mai mare domn”.

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

Cei mai mulți tineri cad în patima drogurilor deoarece nu sunt conștienți și simt o nevoie de a trece dincolo de tutun și alcool, ba mai mult de atât se lasă influențați de anturaje, există și oportunitatea de a-și dori acele persoane să se introducă în unele grupuri pe care le consideră cu un statut mai înalt, și recurg la astfel de „încercări”.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Da, eu m-am îndrăgostit la prima vedere, mi s-a întâmplat odată acum trei ani, când am avut grijă de o cățelușă pentru o săptămână, și în ziua de azi se află la mine.

De altfel nu știu ce să zic, se poate, dar cu o persoană mie nu mi s-a întâmplat. De altfel, știți cum se spune „Când te lovește Cupidon, nu se uită cât de tare trage cu arcul”.

Ce hobby-uri ai?

Sunt pasionată de modeling (de altfel sunt manechină la Trust Models), cântat (lucrez la piesele mele pentru a-mi scoate un album), plimbări și sport.

Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?

Apreciez la un om sinceritatea și nu Bianca Timis (5)suport de altfel răutatea fiindcă am o fire vulcanică și un caracter sangvinic.

Dacă mă provoacă cineva, spre rușinea mea nu întorc și celălalt obraz chiar dacă îmi este apropiat (văr, coleg, prieten) sau nu.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare înseamnă pentru mine locul în care m-am născut, este acel loc de care ți se face dor atunci când ești la kilometri depărtare, înseamnă un loc unde mă voi întoarce mereu, deoarece nu se poate anticipa pe unde mă vor purta drumurile vieții, pentru ca să-mi readuc aminte cu drag de clipele din copilărie și de vremurile de acum.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Revenind la întrebarea a treia, banii contează foarte mult, o să dau un exemplu fără a intra în detalii și fără intenția de a supăra pe cineva, dar având în vedere comportamentul care s-a regăsit cu ocazia campaniei electorale, unele Biserici sunt o afacere în zilele noastre (fără a generaliza).

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Nu știu dacă o lume condusă de femei ar fi mai bună, dar cu siguranță ar fi mai rea.

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri:

Aș dori să le transmit cititorilor un sincer „La mulți ani!”, să aibă parte de un an nou mai frumos decât 2014 și să li se îndeplinească toate dorințele.

 

trust Model

- Advertisment -

Cele mai populare

De frica ursului l-a prins noaptea în copac

Întâmplare de-a râsul-plânsul în județul vecin. În timp ce culegea ciuperci în pădure, un bărbat din Jibou a...

Situația COVID în județ și în țară

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

România – groapa de gunoi a Europei?

În ultimele zile Poliția de Frontieră Română a interzis intrarea în țară a peste 37 tone de deșeuri....

A fost montat sensul giratoriu de la Burdea

Încă de aseară s-a lucrat la montarea sensului giratoriu de la Burdea. În această dimineață, cititorii noștri...

Comentarii recente