Interviu cu Corina Crăciun: ”Apreciez oamenii care știu să o ia de la capăt, oameni care învață din propriile greșeli”

Publicat la data de1 noiembrie 2015 » 1530 Views» De: JSM - redactia » interviu Jurnal, Interviuri, Locale sm, Stiri Satu Mare

page1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Mă numesc Corina Crăciun, am 27 de ani și sunt din Tășnad. Am terminat facultatea de Comunicare și relații publice, sunt cosmeticiană, îmi place foarte mult ceea ce fac. Sunt o simplă fată care are vise și ambiții în viață.

 2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
2. Bărbatul ideal ? Trebuie să fie sincer. E cel mai important în ziua de azi. Bărbatul ideal e atunci când l-ai întâlnit exact în momentul în care nu mai visai la el și va rămâne ideal atâta timp cât mă va iubi sincer din toată inima…. și va ști să mă pună pe primul loc în viață lui.

Corina Craciun (7) 3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”
3. În ziua de azi a fi “domn” in viață înseamnă mult. Un domn este acela care știe cu adevărat cum să se comporte, știe exact ce vrea de la viață.

Cum spune chiar proverbul să fii ” domn ” chiar e o întâmplare pentru unii. Noi toți suntem oameni, dar, mulți nu în adevăratul sens al cuvântului. Foarte mulți în ziua de azi nu știu să aprecieze, adevăratele valori din viața de zi cu zi.

 4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
4. Tot mai mulți tineri se droghează din cauza dorinței de a fi acceptati într-un anturaj, se simt bine dacă sunt în rând cu ceilalți. Probabil pentru mulți stârnesc curiozitatea, probabil mulți găsesc un refugiu în droguri… deși foarte mulți conștientizează faptul că drogurile sunt nocive, nu pot renunța la ele, devin un viciu.

Drogurile distrug oamenii, tot mai mulți oameni, din păcate, drogurile domnesc în ziua de azi.

 5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?
5. Hm… dragoste la prima vedere!  Nu cred că există. E nevoie de timp să aflăm dacă în fața noastră avem mai mult decât o dragoste la prima vedere sau o atracție , iar noi oamenii, simțim.

Sunt mulți oameni care s-au îndrăgostit după a II a sau a X a întâlnire, sau poate chiar după mult timp. Eu cred în “chimie la prima vedere”, dragostea vine pe parcurs, dacă mai vine, în unele cazuri.

Corina Craciun (10) 6. Ce hobby-uri ai?
6. Am două pasiuni. Îmi place să citesc foarte mult. Reușesc să întru în pielea personajului, mă deconectez de tot când citesc o carte. A două pasiune e jobul meu. Mă dedic trup și suflet jobului.

 7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
7. Apreciez sinceritatea, loialitatea și nu în ultimul rând bunătatea. Văd tot mai mulți oameni în jurul meu care fac orice ca să își atingă scopul, nu contează că trebuie să mintă, să însele, să fie răi… nu contează că trebuie să calce peste cadavre, important e să le fie lor bine. E foarte urat că nu ne gândim și la semenii noștri.

Cred că toți apreciem sinceritatea la un om. Cu cât omul e mai sincer cu ține, cu atât relațiile de prietenie sau relațiile de cuplu vor deveni mai puternice și de durata. Apreciez oamenii care știu să o ia de la capăt, oameni care învață din propriile greșeli.

 8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. Stau în Satu Mare de la 18 ani. E a doua mea casă. Iubesc acest oraș, cum e el, dar îl iubesc. Nu știu dacă aș putea să trăiesc în altă parte.

 9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9. Cam toți își doresc același lucru, banii. Dar mulți dau la o parte valorile care sunt mult mai importante. Se știe că fără bani nu poți trăi.

Cu bani poți cumpără o casă, dar nu un cămin, banii nu îți încălzesc sufletul, cu bani poți cumpără medicamente, dar nu și sănătate, cu bani poți cumpără oamenii, dar nu și respectul. Și totuși banii sunt atat de importanți…

 10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Din punctul meu de vedere nu conteaza de cine e condusă lumea, femeie, bărbat, important e să fie corecți, să respecte legile, să nu mai fie egoiști. Lumea ar fi mai bună dacă ar fi condusă de oameni corecți.

 11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11. Le transmit să se bucure de ceea ce au, oricât de puțin sau mult ar fi, să fie mai buni, să își trăiască viață fără regrete și să lupte dacă își doresc ceva cu adevărat.

 A consemnat  Adrian Bilanici

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.