Acasă Sport National  FCSB a învins printr-un meci senzațional făcut de Coman

 FCSB a învins printr-un meci senzațional făcut de Coman

FCSB a întâlnit sâmbătă pe Hermannstadt într-un meci disputat la Târgu Mureș, deoarece sibienii joacă meciurile de acasă pe teren neutru, fiindcă arena lor este în renovare. Echipa patronată de Gigi Becali, a reușit să se impună cu 4 la 0, după ce Florinel Coman a reușit o dublă și două pase de gol.

 

Mai întâi, Gnohere a ratat două șanse uriașe, iar apoi Coman a deschis scorul. Până la pauză, Adi Popa a făcut 2-0 după pasă cu călcâiul a aceluiași Coman.

 

În partea secundă, Iulian Cristea a ratat și el o șansă, iar FCSB a făcut imediat 3-0, tot cu Coman la finalizare. Rezerva Moruțan a nimerit bara, iar apoi Coman a ieșit din nou la rampă, cu altă pasă decisivă, de data aceasta pentru Gnohere. Până la final, Hermannstadt a avut o bară, iar Chorbadzhiyski a fost eliminat în prelingiri și Hermannstadt – FCSB s-a terminat 0-4.

 

Omul cu banii de la vicecampioana Ligii 1 speră să-l poată ține cât mai mult pe Coman la FCSB. Fotbalistul se află într-o formă foarte bună, care a atras deja atenția multor scouteri din Europa.

”Coman are 21 de ani. Dacă el joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai joacă și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar.

O să-l vedem la 25 de ani. Eu dacă pot să-l țin, îmi va fi greu, dar dacă pot, peste doi ani o să cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toată lumea a zis că Becali vorbește prostii, dar o să vedeți”, a spus Becali la Look Sport.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente