Acasă Sport National  FCSB a învins printr-un meci senzațional făcut de Coman

 FCSB a învins printr-un meci senzațional făcut de Coman

FCSB a întâlnit sâmbătă pe Hermannstadt într-un meci disputat la Târgu Mureș, deoarece sibienii joacă meciurile de acasă pe teren neutru, fiindcă arena lor este în renovare. Echipa patronată de Gigi Becali, a reușit să se impună cu 4 la 0, după ce Florinel Coman a reușit o dublă și două pase de gol.

 

Mai întâi, Gnohere a ratat două șanse uriașe, iar apoi Coman a deschis scorul. Până la pauză, Adi Popa a făcut 2-0 după pasă cu călcâiul a aceluiași Coman.

 

În partea secundă, Iulian Cristea a ratat și el o șansă, iar FCSB a făcut imediat 3-0, tot cu Coman la finalizare. Rezerva Moruțan a nimerit bara, iar apoi Coman a ieșit din nou la rampă, cu altă pasă decisivă, de data aceasta pentru Gnohere. Până la final, Hermannstadt a avut o bară, iar Chorbadzhiyski a fost eliminat în prelingiri și Hermannstadt – FCSB s-a terminat 0-4.

 

Omul cu banii de la vicecampioana Ligii 1 speră să-l poată ține cât mai mult pe Coman la FCSB. Fotbalistul se află într-o formă foarte bună, care a atras deja atenția multor scouteri din Europa.

”Coman are 21 de ani. Dacă el joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai joacă și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar.

O să-l vedem la 25 de ani. Eu dacă pot să-l țin, îmi va fi greu, dar dacă pot, peste doi ani o să cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toată lumea a zis că Becali vorbește prostii, dar o să vedeți”, a spus Becali la Look Sport.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente