Acasă Sport National Ianis Hagi prinde din nou doar ultimele 10 minute

Ianis Hagi prinde din nou doar ultimele 10 minute

Puștiul lui Gica Hagi, Ianis, transferat în această vară de la echipa tatălui său la formația belgiană, Genk, a prins din nou doar ultimele 10 minute din meciul jucat de formația sa pe teren propriu împotriva ultimei clasate și câștigat cu greu. Echipa lui Hagi jr. venea după două înfrângeri, una în deplasare în campionat împotriva celor de la Standard Liege și una pe teren propriu în Liga Campionilor, împotriva campioanei în exercițiu, Liverpool.

Ianis Hagi a fost introdus în momentul în care antrenorul Felice Mazzu era îngrijorat de relaxarea din jocul echipei sale în faţa ultimei clasate din Belgia. Românul a intrat în locul lui Mbwana Ally Samatta şi a impulsionat atacul formaţiei sale care se putea distanţa pe tabelă prin Onuachu, dar la fel de adevărat este că tot în prelungiri, Cercle Bruges putea egala.

După 11 runde, Genk este pe locul 6, cu 19 puncte, la 7 puncte de liderul Club Brugge, care are un meci mai puţin disputat.

La fel ca și în ultima partidă de campionat, și împotriva englezilor în Ligă, antrenorul Mazzu l-a folosit doar pe final de meci împotriva cormoranilor. Genk a pierdut cu 4 la 1.

Tehnicianul german al lui Liverpool s-a declarat surprins de opțiunea omologului său de la cârma lui Genk, care a ales să nu joace titular cu Ianis: „Chiar nu mă așteptam la asta. Cea mai grea parte a meciului a fost că Mazzu a trimis în față un băiat foarte înalt, un tip foarte diferit față de Ianis Hagi, cel pe care îl așteptam noi. A gândit-o foarte bine antrenorul lor. Onuachu s-a folosit mult de fizic și a câștigat multe baloane”, a zis antrenorul lui Liverpool.

 

Ianis Hagi a împlinit săptămâna trecuta, pe 22 octombrie vârsta de 21 de ani.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente