Acasă Locale Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

relu-fenechiuMinistrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute de el la minister să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate „atunci când o să mă întorc”.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reușit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor și le-a cerut să continue proiectele începute”, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnaliști dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureș-Ungheni-Iași, Fenechiu a răspuns că este greu.

„Off, e greu….Când o să mă întorc !”, a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curentă în Ministerul Transporturilor până la numirea unui nou ministru, a anunțat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.

El s-a întâlnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al instituției și cu președinții consiliilor de administrație de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

„Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate”, a spus Ponta.

El a precizat că intenționează ca, luni, să numească un nou secretar de stat la Transporturi, în locul lui Septimiu Buzașu, eliberat din funcție săptămâna trecută.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente