Acasă Locale Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

relu-fenechiuMinistrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute de el la minister să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate „atunci când o să mă întorc”.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reușit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor și le-a cerut să continue proiectele începute”, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnaliști dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureș-Ungheni-Iași, Fenechiu a răspuns că este greu.

„Off, e greu….Când o să mă întorc !”, a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curentă în Ministerul Transporturilor până la numirea unui nou ministru, a anunțat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.

El s-a întâlnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al instituției și cu președinții consiliilor de administrație de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

„Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate”, a spus Ponta.

El a precizat că intenționează ca, luni, să numească un nou secretar de stat la Transporturi, în locul lui Septimiu Buzașu, eliberat din funcție săptămâna trecută.

- Advertisment -

Cele mai populare

Țara minunilor naturale în orice sezon

Știm că cel mai probabil nu-ți stă mintea la vacanțe tocmai acum, dar pandemia se va sfârși la un moment dat și...

Conștiința, gândul lui Dumnezeu din om

În conștiință, omenescul se întâlnește cu dumnezeiescul. Ea e și a lui Dumnezeu și a omului. Prin ea, omul se află în...

Fructe cu conținut scăzut de carbohidrați

Fructele conțin carbohidrați sănătoși, dar, dacă vrei să slăbești, e bine să fii atent ce fel de fructe alegi. Iată care dintre...

Municipiul Satu Mare, în scenariul roșu!

Municipiul Satu Mare este în scenariul roșu, după ce s-a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Barurile și restaurantele se vor...

Comentarii recente