Acasă Locale Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

Fenechiu, întrebat dacă toate proiectele începute de el vor fi terminate

relu-fenechiuMinistrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute de el la minister să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate „atunci când o să mă întorc”.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reușit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor și le-a cerut să continue proiectele începute”, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnaliști dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureș-Ungheni-Iași, Fenechiu a răspuns că este greu.

„Off, e greu….Când o să mă întorc !”, a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curentă în Ministerul Transporturilor până la numirea unui nou ministru, a anunțat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.

El s-a întâlnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al instituției și cu președinții consiliilor de administrație de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

„Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate”, a spus Ponta.

El a precizat că intenționează ca, luni, să numească un nou secretar de stat la Transporturi, în locul lui Septimiu Buzașu, eliberat din funcție săptămâna trecută.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente