vineri, iulie 19, 2024
AcasăLocaleMașină furată din Rusia, descoperită la Petea

Mașină furată din Rusia, descoperită la Petea

bmw-x5Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un maramureșean care conducea un autovehicul ce figurează ca fiind furat din Rusia. Mașina, un BMW model X5, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Sâmbătă, 13 iulie, în jurul orei 18.00, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în România Gheorghe N., în vârstă de 39 de ani, din Șieu, județul Maramureș. Bărbatul conducea o mașină marca BMW X5, înmatriculat în străinătate. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Federația Rusă din anul 2009.

Șoferul a declarat că a cumpărat mașina în urmă cu cinci ani, contra sumei de 18.000 de euro de la un consătean, care, la rândul său, ar fi achiziționat mașina din Franța, fără să aibă cunoștință că aceasta ar fi furată. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea până la finalizarea cercetărilor. Gheorghe N. este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente