Acasă Locale Stiri Satu Mare Festivalul Muzicii de Stradă. Premiul cel mare 2000 de euro

Festivalul Muzicii de Stradă. Premiul cel mare 2000 de euro

muzica de strada

Festivalul Muzicii de Stradă continuă succesul primei ediții, când vom umple din nou spațiile publice și străzile sătmărene cu muzică live! Despre prima ediție cifrele spun mai multe: în cele 3 zile ale evenimentului, 29 de formații, muzicieni din șapte orașe, au susținut 101 concerte live pe cinci scene pentru mai mult de 5000 de  vizitatori!

Pe baza experienței din 2014, ediția a 2-a o vom realiza la un nivel mai ridicat!  Am chestionat 300 de vizitatori și invitați despre punctele forte și slabe al ediției din 2014. Din aceste feedback-uri și cu idei noi am construit profilul evenimentului din acest an, iar din șirul noutăților vă relatăm următoarele:

Între 3-5 iulie, după sesiunea de examene universitare, după examenele de bacalaureat dar înaintea publicării rezultatelor, va fi cea mai bună ofertă de a petrece un weekend excepțional la Satu Mare.  Data nu se suprapune cu nici un alt eveniment sau festival din regiune, iar în caz de condiții meteo nefavorabile, se pregătește plan B.

În competiție vor fi acceptați 30 de concurenți, un juriu de specialitate va întocmi lista finală care va fi publicată în 22 iunie. Muzicienii acceptați vor fi confirmați și anunțați pe parcursul selecției, iar pe pagina de facebook a evenimentului vom publica noutățile despre cel mai incitant festival al anului 2015.

Organizatorii mulțumesc sponsorilor pentru susținere. Sponsorul principal al evenimentului este liderul liderul în industria electronică din regiune, ZES Zollner Electronic.  Premiul cel mare al concursului muzical este 2.000 de euro, oferit de DRÄXLMAIER Group.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, în colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare însă fără a folosi bani publici. Partenerul tehnic al evenimentului este Netmusic Group. Împreună dăm viață orașului!

Festivalul Muzicii de Stradă pe facebook: www.facebook.com/streetmusic.ro

Inscrierile se pot face la următoarea adresă: http://www.muzicadestrada.ro/+

muzica (12)

muzica (10)

muzica (4)

muzica (3)

george-negrea

muzica (9)

muzica (2)

muzica (7)

muzica (1)

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente