sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smFestivitate de absolvire la Colegiul Național ,,Doamna Stanca”

Festivitate de absolvire la Colegiul Național ,,Doamna Stanca”

Finalul de an școlar pentru cei peste 180 de absolvenți de clasa a VIII-a și clasa a XII-a ai Colegiului Național „Doamna Stanca” Satu Mare a fost marcat prin două festivități frumoase și emoționante.

În curtea neîncăpătoare, pe lângă elevi, profesori, conducerea școlii, părinți, rude și prieteni, au fost prezenți și invitați de seamă, doamna inspector școlar general, prof. Anișoara Boitor și doamna inspector pentru limba română, prof. Năstaca Pișcoran.

Aceștia și-au amintit de anii liceului, le-au dat sfaturi tinerilor absolvenți și le-au urat succes la examenul maturității. Șefii de promoție din acest an au fost Pop Ștefan la ciclul gimnazial și Nichita Dennis Sebastian la ciclul liceal.

Toți cei prezenți în cadrul celor două festivități le-au transmis absolvenților mult succes la examene și pe drumul ce se așterne înaintea lor. De asemenea, conducerea școlii și domnii diriginți le-au transmis absolvenților că îi așteaptă de fiecare dată cu mare drag să revină acasă la „Doamna Stanca” oricând li se face dor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente